Jeff Dunham

Jeff Dunham DNB Arena Stavanger

Den verdensberømte komikeren Jeff Dunham kommer til DNB Arena i Stavanger. 

Etter å ha turnert i over 60 byer i USA er Jeff Dunham endelig klar til å pakke «vennene» sine i kofferten og ta med ”Passively Aggressive”-turneen til Europa. Den 24. mai tar han turen til DNB Arena, Stavanger. Billetter i salg torsdag 30. november.

– Det er helt fantastisk å få Jeff Dunham tilbake til Norge igjen. Han er verdens beste og mest kreative buktaler, og samspillet han har mellom seg og dukkene er virkelig helt unikt. De krangler, fornærmer hverandre og publikum blir inkludert på en helt unik måte vi ikke har sett av noen andre enten de kaller seg buktalere eller komikere, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Jeff Dunham slapp nettopp sin standup-spesial Jeff Dunham: Relative Disaster på Netflix denne måneden. Her har han blant annet med sine elskverdige og gale karakterer; den hyperaktive Peanut, gamle, gretne Walter, ”rednecken” Bubba J, og kanskje den mest kjente av de alle, Achmed the Dead Terrorist. Gjennom showet diskuterer de alt fra famille og politikk, og de vurderer hva et nytt medlem til deres allerede dysfunksjonelle familie kan bety, derav navnet Relative Disaster. Kanskje det derfor dukker opp en overraskelse når Jeff Dunham inntar scenen i Stavanger og Oslo i mai?

Stor suksess

Dunham har tidligere gjort stor suksess med sine shows i Norge, og han kan snart regnes som en Norgesvenn etter å ha vært her over seks ganger tidligere i tre ulike byer, senest i Grieghallen i Bergen 2014. Hans Europaturné åpner i Aalborg den 18. Mai og han vil besøke arenaer i København, Helsinki, Antwerpen, Rotterdam og Reykjavik, i tillegg til DNB Arena i Stavanger og Oslo Spektrum.

Det at Jeff Dunham har hatt en suksessfull karriere er nesten en underdrivelse. Hans YouTube kanal følges av over 1,3 millioner, videoene har blitt sett over en milliard ganger og på Facebook har han over 9,8 millioner fans som følger han. Jeff Dunham har også Guinness-rekorden i mest solgte billetter for en stand up-turné, og hans stand up-spesial Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood  fra 2015 ble rangert som det beste programmet på alle mulige målinger på NBC Primetime. I september fikk han også sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame for sitt bidrag i komedie- og underholdningsbransjen.

Jeff Dunham opptrer i DNB Arena 24. mai 2018. Billetter slippes 30. november på ticketmaster.no

The Wonderful World of Disney on Ice

Underholdning for både gutter og jenter, voksne og barn. Herlige historier som skaper gode varige minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr når familieshowet på is med The Wonderful World of Disney On Ice kommer til DNB Arena 1. til 3. februar.

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Fredag 8. februar 2019 er han tilbake i DNB Arena!

EKSTRAFORESTILLING // GREASE

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Stavanger! Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord.  Nå kommer den endelig til Stavanger og DNB Arena!

GREASE kommer til DNB Arena

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Stavanger! Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord.  Nå kommer den endelig til Stavanger og DNB Arena!

Highasakite 16. mars i DNB Arena

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, annonserer et av landets mest populære liveacts nå at de er klare for å legge ut på veien igjen.

John Fogerty

Den amerikanske sangeren, gitaristen og låtskriveren, John Fogerty, tar turen tilbake til Norge! Vi gleder oss til å oppleve han live DNB Arena i Stavanger 5. juli. 

Kurt Nilsen synger julen inn

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.