Ingenting lever - og leverer!

35 år med absolutt Ingenting! 

Ingenting lever – og leverer! I 2024 steller de i stand konsertfest i kulturhuset på Tjensvoll.

Rockebandet Ingenting fra Sandnes startet opp allerede i 1989. Det er tydelige tegn på at en ny «Ingenting-bølge» er i ferd med å bygge seg opp blant yngre generasjoner, i tillegg til den allerede trofaste fanskaren over hele landet – gjennom nå snart 35 år. TRETTIFEM år! Fansen bare elsker dem, mye takket være et særdeles velspillende liveband som aldri gir seg – og som stadig er sultne på å utvikle seg videre. 

Kjell Undheim har i 2024 vært frontfigur og kongevokalist for Ingenting i hele 20 år. De har spilt i byer og bygder. Kjell og bandet har alltid publikum i sin hule hånd, og vi kan herved også avsløre at det kommer et flunkende nytt Ingenting-album i 2024, innspilt i ABC Studio i Etne. Låtene er sterke!

Ingenting gir gass foran fulle hus gang på gang, og nå er det selveste DNB Arena som står for tur. Allsangen og festhumøret er 100% garantert. Bandet leverer alltid klassikere som «Liden», «Hiv-positiv» «Gje faen i det» og «Salg i dag». I tillegg får du høre Ingenting gi deg flere heftige rockelåter fra det nye albumet som er på trappene. Det er bare å glede seg! Oppvarmingsband går på før Ingenting spiller sokkene av oss ut kvelden. 

Ingenting anno 2024 er:
Kjell Undheim, vokal
Arne Olav Nygard, gitar 
Tommy Grude, gitar 
Tor Jan Møller, bass
Arne Bekkeheien, trommer 

Dørene åpner kl.18:00. Konsertstart kl.19:30.

Det offisielle billettsalget starter tirsdag 14. november 2023 kl.10:00 på ticketmaster.no