The September When EKSTRA!

The September When

Presentert av Stageway & All Things Live.

EKSTRAKONSERT

The September When feirer sitt feteste album i DNB Arena!

I år er det 30 år siden albumet Huggermugger ble sluppet. 26. oktober inntar The September When DNB Arena i hjembyen med en storslagen feiring av albumet som virkelig løftet supergruppa opp i elitedivisjonen.

«Denne kvelden blir en feiring av Huggermugger og 90-tallet. Publikum skal få oppleve hele albumet live, men målet vårt er å lage en uforglemmelig konsertopplevelse med musikalske øyeblikk fra hele karrieren vår. Konserten blir også en hyllest til våre brødre Morten og Stene», forteller Morten Abel, Helge Hummervoll og Gulleiv Wee.

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band, og Huggermugger fra 1994, regnes som bandets mest fullendte album. Platen har tålt tidens tann uforskammet bra, og låter sofistikert, følsomt og massivt på samme tid. Det inneholder også noen av Abels fineste øyeblikk som tekstforfatter, som på den udødelige hiten «Cries Like A Baby».

Albumet solgte over 100 000 eksemplarer da det ble sluppet, og sikret bandet legendestatus i norsk rock. Nå er bandet klare for å skape nye minner, og det er et revitalisert band i toppform som inntar DNB Arena 26. oktober.

Dørene åpner 18:00.

Konsertstart. 19:30.