DNB Arena

DNB Arena

dnb arena

Om DNB Arena:

DNB Arena ble offisielt åpnet med ishockeykampen mellom Oilers og Vålerenga 6. oktober 2012. Oilers vant kampen 3-2.  Arenaen er en multifunksjonsarena og har huset en rekke ulike arrangementer innenfor idrett og kultur. Til daglig brukes den til ishockey både for Oilers sitt A-lag og flere av regionens aldersbestemte hockeylag. I tillegg til hockey har det vært arrangert en rekke konsert, stand-up show, Disney on Ice, håndballkamper, messer, konferanser og andre events i DNB Arena.

Kontaktinformasjon:

Adresse:
Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Generelle henvendelser:
post@oilers.no/51530814
Presse:
kjetil.garvik@oilers.no/92621987
Arenasjef:
petter@oilers.no/92030154
Web:
kjetil.garvik@oilers.no/92621987

Parkering

P-Siddis ligger like i nærheten av DNB Arena. Parkeringshuset har 360 parkeringsplasser. Det er parkeringsavgift alle dager, hele døgnet. P-Siddis driftes av Stavanger Parkering.
P-Forum ligger også i kort gåavstand til DNB Arena. Parkeringshuset har 289 parkeringsplasser. Det er parkeringsavgift alle dager, hele døgnet. P-Forum driftes av Stavanger Parkering.

P-Siddis Parkering ved DNB Arena

Clarion Hotel Energy

Scandic Forum

Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer, fordelt på 1800 kvadratmeter. Se vår interaktive oversikt over konferanseavdelingen, hvor du selv kan velge rom og oppsett etter egne ønsker. Hotellet byr på en førsteetasje med utsøkt atmosfære, møbelgalleri, ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table og forfriskende drikke i baren. Her vil du få den gnisten, inspirasjonen og energien du forventer. Hos oss vil du finne fleksible konferansefasiliteter i 2. etasje, samt lokaler tilknyttet DNB Arena med 36 VIP-losjer.

scandic forum dnb arena

Scandic Forum ligger i umiddelbar nærhet til idrettsanleggene på Tjensvoll, Lassa og Madla. DNB Arena er kun en kort spasertur unna. Scandic Forum er en signalbygning på hele 21 etasjer. I toppetasjen kan man nyte både frokost og en bedre middag til en fantastisk utsikt over fjell, fjord, hav og by. Flybuss og lokale busser stopper like utenfor og reiser man med bil er det enkelt å parkere på P-Forum. Hotellet har dessuten trimrom, gratis WiFi, gratis utleie av sykler og en døgnåpen lobbyshop. Velkommen!

Arenaoversikt

arenaoversikt dnb arena hockey
arenaoversikt dnbarena show konsert disney on ice
DNB Arena oversikt Disney on Ice
DNB Arena oversikt Scene i midten

DNB Arena er en multifunksjonsarena og kan ha mange ulike salkart basert på hvilket arrangement det er. Her ser du de vanligste til hockey og konsert/show. Navnene på feltene vil du finne igjen på billettene dine.

Hockey:
Alle innganger finner du i første etasje under felt R. Felt R er restauranten i DNB Arena og herfra kan du se kampen mens du nyter et bedre måltid. Felt M er familiefeltet og er du minimum 1 voksen og 1 barn kan du kjøpe billetter her. Felt H er ståplasser.

Konsert/show:
Alle innganger finner du i første etasje under felt R. Felt R er restauranten i DNB Arena og herfra kan du se konserten/showet mens du nyter et bedre måltid. Inngangene er på kortsiden mot Tjensvollkrysset. På de arrangementene der det er Golden Circle-billetter vil det være en dedikert inngang til dette ved felt J på utsiden mot Madlaveien. Gulvet brukes enten til sitteplasser eller ståplasser basert på de ulike arrangementene. Dette står spesifisert på billetten din.

Utleie

leie dnb arena kurs konferanse event

DNB Arena er en moderne flerbruksarena for alle typer idretts- og kulturarrangement. Mulighetene er mange og unike. Alt blir lagt til rette for den optimale opplevelse. Sammen finner vi de arealene som passer ideelt til ditt arrangement. Arenaen er i tillegg utstyrt med moderne lyd, lys og audiovisuelt teknisk utstyr.

Vår samarbeidspartner Compass Group garanterer forpleining av ypperste kvalitet. Arenaen har også en egen restaurant «Legenden» med kapasitet på nærmere 200 gjester for bespisning.

Vi ser ingen begrensninger – bare muligheter!

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan tilrettelegge for at ditt arrangement blir en suksess.

Arenasjef: Petter Nystrøm petter@oilers.no/92 03 01 54

Lunsj

Restaurant Legenden er DNB Arenas egen restaurant. Du finner den i arenaens tredje etasje, rett over hovedinngangen. Adkomst enten via trappene i foajeen eller heis. Du finner heisen til venstre for hovedinngangen.
Restaurant Legenden serverer lunsjbuffet alle hverdager fra 11.00 til 13.00. Spis så mye du vil for kun kr 149,-. Lunchtilbudet fungerer etter drop-in prinsippet. Det er med andre ord ikke nødvendig å forhåndsbestille.

Hver fredag har vi Super Fredag i LEGENDEN! Det vil være comfort-lunsj i mellom  kl. 11:00 og 13:00. Kjøkkenet disker opp med snadderlunsj, som for eksempel pizza, taco, burger eller annet digg. Pris på Super Fredag er kun 99,- pr. person.

Lunsj DNB Arena Super Fredag

Kurs & Konferanse

DNB Arena kan tilby flere typer konferanserom både på dagtid og kveldstid.

BOUVET-ROMMET
Plass: 40 personer i klasserom

SFF-ROMMET
Plass: 16 personer styreromsoppsett

TELIA LOUNGE:
Plass: Opptil 200 personer i kino

LOSJER:
DNB Arena har totalt 36 losjer som kan benyttes til små møterom/grupperom.
Plass: 10 – 16 personer i styreromsoppsett

Vi tilbyr dagpakker som inkluderer det dere måtte ønske av bevertning under deres konferanse. Ta kontakt med Paula Hewitt for mer informasjon og priser.

Kontakt: Paula Hewitt, telefon: 957 28 178, mail: paula@oilers.no

Adkomst

Tog
Tog til Stavanger, deretter buss til Stavanger Turnhall.

Buss
Busslinjer 2, 3, 6, 7 og 16 fra Stavanger sentrum.
Holdeplass til DNB Arena: Stavanger Turnhall.
Holdeplass fra DNB Arena: DNB Arena.
I tillegg stopper buss 4 i Morgedalsveien – rett ved arenaen.

Fra Stavanger Lufthavn, Sola
Flybuss Stavanger Turnhall/DNB Arena.

Bil
Adressen er ishockeyveien 1, 4021, Stavanger. Du tar inn fra Madlaveien. Hvis du ikke er kjent, bruk GPS! Kjør forsiktig – det er mye folk i området på arrangementsdag.

Sykkel
Det er sykkelstativer på utsiden av arenaen. Bruk hjelm og vis hensyn. Det er mange folk i området på arrangementsdag.

Taxi
Taxiene i regionen kjenner godt til DNB Arena og finner fram. I etterkant av store arrangementer er det taxiholdeplass på utsiden av hovedinngangen til arenaen.