DNB Arena

DNB Arena

Om DNB Arena:

DNB Arena ble offisielt åpnet med ishockeykamp og lokal seier 3-2 til Oilers over Vålerenga 6. oktober 2012.  Til daglig brukes arenaen til ishockeykamper og trening av Oilers A-lag, Kvinner Elite, U20, Superlaget og flere av regionens aldersbestemte hockeylag. Vi liker å kalle oss for en multifunksjonsarena fordi vi huser en hel rekke ulike arrangementer innenfor idrett, kultur og konferanse. I løpet av arenaens 10+ års levetid har vi hatt besøk av en rekke store artister og band, standup-komikere, musikaler, show, håndballkamper, OTD, ONS og andre konferanser og messer.

Kontaktinformasjon:

Adresse:
Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Generelle henvendelser:
post@oilers.no/ 51530814
Arenasjef:
petter@oilers.no/ 92030154
Presse og web:
kjetil.garvik@oilers.no/ 92621987
Catering, restaurant og bar:
arne.jensen@compass-group.no

Nyttig informasjon

Billettluke
Billettluken er på utsiden av DNB Arena til venstre for hovedinngangen mot Tjensvoll. Åpenningstiden er kl.9-15 i hverdager, og 1,5 time før hockeykamp/annet arrangement.

Innganger
Hovedinngangen til arenaen er på kortsiden mot Tjensvoll. For VIP-billetter og restaurant – inn hovedinngang, og gå til venstre. Ordinære billetter – inn hovedinngang, og gå til høyre.

På billetten finner du seteanvisning, og hvilken tribuneinngang du skal benytte deg av inne i arenaen. Seter på tribunen benytter inngang 20-29 som alle ligger i andre etasje.

Serveringssteder og toaletter i DNB Arena
Vi har toaletter fordelt i alle tre etasjer. Det er fem kiosker og tre barer i 2. etasje.

Kontantfri arena
Vi minner om at DNB Arena er en kontantfri arena. Det vil være bankterminaler ved alle utsalgssteder – bruk kontaktløs betaling med bankkortet ditt for raskest mulig flyt i køen.

Paraplyer og sekker
Det er ikke lov å ha med seg sekker, store vesker og paraplyer inn i arenaen. Dette vil eventuelt bli oppbevart i foajeen på eget ansvar under kampen. Vi har ikke garderober for jakker m.m.

Adkomst

Buss
Busslinjer 2, 3, 6, 7 og 16 til og fra Stavanger sentrum.
Holdeplass til DNB Arena: Stavanger Turnhall.
Holdeplass fra DNB Arena: DNB Arena.
I tillegg stopper buss 4 i Morgedalsveien – like ved.

Tog
Tog til Stavanger deretter buss til Stavanger Turnhall.

Fra Stavanger Lufthavn, Sola
Flybussen til Stavanger Turnhall/ DNB Arena.

Bil
Adressen er ishockeyveien 1, 4021, Stavanger. Du tar inn fra Madlaveien. Bruk GPS om du ikke er kjent. Kjør forsiktig – det er mye folk i området på arrangementsdag. Bla ned for informasjon om parkering.

Sykkel
Det går sykkelsti fra Stavanger Sentrum til arenaen. Du finner sykkelstativer på utsiden. Bruk hjelm og vis hensyn.

Taxi
Taxiene i regionen kjenner godt til DNB Arena og finner fram. I etterkant av store arrangementer er det taxiholdeplass på utsiden av hovedinngangen.

Parkeringsmuligheter

Stavanger Parkering drifter tilgjengelig parkering til DNB Arena.

Parkeringshuset P-Siddis ligger like ved DNB Arena og har 360 parkeringsplasser.

Parkeringshuset P-Forum ligger kort gåavstand fra DNB Arena og har 289 parkeringsplasser.

Det er parkeringsavgift alle dager, hele døgnet.

Det finnes handikap-parkering på langsiden av DNB Arena mot Madlaveien. Det er også oppmerkede plasser i P-Siddis.

For mer informasjon se Stavanger Parkering sin side.

Arenaoversikt

DNB Arena oversikt Disney on Ice
DNB Arena oversikt Scene i midten

DNB Arena er en multifunksjonsarena og kan derfor ha mange ulike salkart. Her ser du de vanligste salkartene til hockey og konsert/show. Navnene på feltene vil du finne igjen på billetten din.

Hockey:
Blå sone er felt C, D, E, J, K og L. Rød sone er familiefelt og gjelder for langsidene rad 1-4 og felt B, F, G. Felt H er ståplasser. På ståfeltet finner du supporterne Roughnecks og Roughnecks junior. Bortefeltet er markert på salkartet. Felt R er restauranten i DNB Arena og herfra kan du se kampen fra eget bord med middagsbuffet.

Barn er til og med det året en fyller 15 år. Barn under 7 år som kan sitte på fanget kommer inn gratis. Ung er fra 16-19 år.
Vi kontrollerer i døren ved ankomst. Husk legitimasjon. 

Konsert/show:
Ankomst ved hovedinngangen, dersom ikke annet er spesifisert på billetten din. Felt R er restaurant Legenden hvor du kan se konserten/showet mens du nyter et bedre måltid. Gulvet brukes enten til sitteplasser eller ståplasser basert på de ulike arrangementene.

Restaurant Legenden

Restaurant Legenden er DNB Arenas egen restaurant og bar. Driftet av Compass Group. Du finner Legenden i tredje etasje. Adkomst via trappene i foajeen, eller via heisen som du finner til venstre for hovedinngangen.

I Legenden kan du få en kampopplevelse utenom det vanlige med eget bord, middagsbuffét og prima utsikt til det som skjer på isen under hjemmakamp. Se kampoversikt for hockeysesongen 23/24 og book bord til ønsket Oilers-kamp.

I hockeysesongen stiller vi med åpen lunsj for alle på SuperFredag. Da serveres det deilig all-you-can-eat lunsj hver fredag mellom kl. 11:00 og 13:00. Kjøkkenet disker opp med helgesnadder som pizza, taco, burger, kebab og annet digg. Er du heldig møter du også på flere av Oilers sine spillere under lunsjbesøket. Pris for SuperFredag-lunsj er kun 149,- pr. person. Lunsjtilbudet fungerer etter drop-in prinsippet. Det er med andre ord ikke nødvendig å forhåndsbestille.

Clarion Hotel Energy

Velkommen til Norges mest unike designhotell! Vegg i vegg med DNB Arena. Få en god natts søvn på dette spennende hotellet og nyt et bedre måltid på restaurant Kitchen & Table.

Kitchen & table serverer god og kortreist mat. Meny og retter er komponert av mesterkokken Marcus Samuelsson. Han har kombinert inspirasjon, stemning og krydder fra mingelen New York, med råvarer og fantastiske smaker fra Stavangerregionen. Resultatet er Fun Dining hos oss her på Madla. Restauranten har en hyggelig, varm og uformell atmosfære og jobber tett med lokale leverandører for å tilby genuine matopplevelser.

Kurs & Konferanse

DNB Arena kan tilby flere typer konferanserom både på dagtid og kveldstid.

BOUVET-ROMMET
Plass: 40 personer i klasserom

SFF-LOUNGE
Plass: 12 personer styreromsoppsett

SENAB EIKELAND LOUNGE:
Plass: 12 personer styreromsoppsett

TELIA LOUNGE:
Plass: Opptil 200 personer i kinooppsett

LOSJER:
DNB Arena har totalt 36 losjer som kan benyttes til små møterom/grupperom.
Plass: 10 – 16 personer i styreromsoppsett

Vi tilbyr dagpakker som inkluderer det dere måtte ønske av bevertning under deres konferanse/møte. Ta kontakt med Paula Hewitt for mer informasjon og priser.

Bookingkontakt: Paula Hewitt paula@oilers.no/ 957 28 178

Utleie

DNB Arena er en moderne flerbruksarena for alle typer idretts- og kulturarrangement, messer og konferanser. Mulighetene er mange og unike. Alt blir lagt til rette for den optimale opplevelse. Sammen skreddersyr vi ditt neste arrangement. Arenaen er utstyrt med moderne lyd, lys og audiovisuelt teknisk utstyr. For ikke glemme – flunkende ny ledkube (juli 2023) med skjerm på 168 kvm.

Vår samarbeidspartner Compass Group garanterer forpleining av ypperste kvalitet. Arenaen har også en egen restaurant «Legenden» med kapasitet på nærmere 200 gjester for bespisning.

Vi ser ingen begrensninger – bare muligheter! Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan tilrettelegge for at ditt arrangement blir en suksess.

Arenasjef: Petter Nystrøm petter@oilers.no/ 92 03 01 54