Stavangerkameratene

Stavangerkameratene

Stavangerkameratene klar for ein sinnsyge fest i DNB Arena! 

Den 10.november kommer kameratene bak superhiten ”Bare så du vett det” for å lage fest i DNB Arena og med seg i bagasjen har de et rykende ferskt album. Leif & Kompisane og Hans Morten Hansen varmer opp!

Stavangerkameratene er en norsk gruppe som oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM.  

2. juni 2017 ga Stavangerkameratene ut debutalbumet «Stavangerkameratene» og har siden da blitt tildelt gulltrofé for dette albumet for mer enn 18 millioner streams og platinumtrofé for singelen ”Bare så du vett det”. Siden våren 2017 har Stavangerkameratene turnert i hele Norge og i juni samme år var de oppvarmingsband for Mods på deres to konserter på Viking Stadion.  

Lørdag 10.november kommer de til DNB Arena og tar med seg Hans Morten Hansen, Leif & Kompisane og hemmelige gjester for å lage det man på godt stavangersk kaller for ”Ein sinnsyge fest”. 

John Fogerty

Den amerikanske sangeren, gitaristen og låtskriveren, John Fogerty, tar turen tilbake til Norge! Vi gleder oss til å oppleve han live DNB Arena i Stavanger 5. juli. 

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Fredag 8. februar 2019 er han tilbake i DNB Arena!

Kurt Nilsen synger julen inn

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.