Stavangerkameratene

Stavangerkameratene

Stavangerkameratene klar for ein sinnsyge fest i DNB Arena! 

Den 10.november kommer kameratene bak superhiten ”Bare så du vett det” for å lage fest i DNB Arena og med seg i bagasjen har de et rykende ferskt album. Leif & Kompisane og Hans Morten Hansen varmer opp!

Stavangerkameratene er en norsk gruppe som oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM.  

2. juni 2017 ga Stavangerkameratene ut debutalbumet «Stavangerkameratene» og har siden da blitt tildelt gulltrofé for dette albumet for mer enn 18 millioner streams og platinumtrofé for singelen ”Bare så du vett det”. Siden våren 2017 har Stavangerkameratene turnert i hele Norge og i juni samme år var de oppvarmingsband for Mods på deres to konserter på Viking Stadion.  

Lørdag 10.november kommer de til DNB Arena og tar med seg Hans Morten Hansen, Leif & Kompisane og hemmelige gjester for å lage det man på godt stavangersk kaller for ”Ein sinnsyge fest”. 

Stavangerkameratene

Stavangerkameratene klar for DNB Arena!

2. juni 2017 ga Stavangerkameratene ut debutalbumet "Stavangerkameratene" og har siden da blitt tildelt gulltrofé for dette albumet for mer enn 18 millioner streams og platinumtrofé for singelen ”Bare så du vett det”. Siden våren 2017 har Stavangerkameratene turnert i hele Norge og i juni samme år var de oppvarmingsband for Mods på deres to konserter på Viking Stadion.

D.D.E. kommer endelig til DNB Arena

Finn fram skinnvesten og la barten gro! D.D.E kommer endelig til Stavanger! Opplev allsang til Rompa mi, tårer til Vinsjan på kaia og bærmagen til Bjarne Brøndbo 30. november når vi inviterer til TRØNDERFÆST i DNB Arena!

Kurt Nilsen

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.

The Wonderful World of Disney on Ice

Underholdning for både gutter og jenter, voksne og barn. Herlige historier som skaper gode varige minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr når familieshowet på is med The Wonderful World of Disney On Ice kommer til DNB Arena 1. til 3. februar.

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Fredag 8. februar 2019 er han tilbake i DNB Arena!

Blue Planet II – Live in Concert

De mest spektakulære scenene fra den prisvinnende BBC-serien Blue Planet II, i 4K Ultra HD på en gigantisk LED-skjerm – 20. februar i DNB Arena!

Highasakite 16. mars i DNB Arena

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, annonserer et av landets mest populære liveacts nå at de er klare for å legge ut på veien igjen.