Skambankt - Grand Finale!

Skambankt – Grand Finale

Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken, takker Skambankt for seg. 4. november 2022 går Skambankt på scenen for aller siste gang. Sammen med fansen ønsker bandet nå å legge til rette for tidenes Skambankt-fest hvor det ikke skal spares på noe!

Ettersom Skambankt dessverre ikke rekker å besøke alle sine favorittsteder i dette ganske land på den kommende avskjedsturnéen, inviterer de til en skikkelig avslutningsfest i hjembyen Stavanger og 4. november inviteres dere til å bli med på en siste konsert hvor de skal fylle selveste DNB Arena.

DNB Arena tar hele 5000 personer, så her er det plass til en real fest med alle de beste menneskene!
Ring til dem du liker best. Sett av datoen sammen. Gjør en helg ut av det. Og spre budskapet om den største og siste festen.

SKAMBANKT:

Terje Winterstø Røthing– Vokal/gitar
Hans Egil Løe Abelsnes– Gitar/vokal
Tollak Kalvatn Friestad – Bass
Jonny Engelsvoll – Tangenter
Børge Henriksen – Trommer

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.

Håndballjentene kommer til Stavanger 27.-30 oktober!

Det er endelig duket for håndballjentenes tradisjonsrike 4-nasjonersturnering, og i år kommer håndballjentene til DNB Arena, Stavanger!

Skambankt – Grand Finale 4. november

Skambankt - Grand Finale! Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken, takker Skambankt for seg. 4. november 2022 går Skambankt på scenen for aller siste gang. Sammen med fansen ønsker bandet nå å legge til rette for tidenes Skambankt-fest hvor det ikke skal spares på noe!

Maria Mena til DNB Arena, lørdag 3. desember 2022

Maria Mena til DNB Arena lørdag 3. desember 2022!  Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby», og siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister.