Kurt Nilsen

DNB og Bate presenterer Latter live

DNB & Bate presenterer
Latter Live + surprise artist

Vi gjentar den utsolgte suksessen fra i fjor og inviterer til Latter Live. I år gjør vi det enda større og inviterer til et storslagent show i DNB Arena lørdag 21. april. Pål Mangor Kvammen varmer opp før kvelden blir ledet av Bård Tufte Johansen som har med seg Dex Carrington, Maria Stavang og Raske Menn med Øyvind Rafto og Anders Hoff. Kvelden avsluttes med en av Norges største artister, som i år er nominert til spellemann. Hvem dette er blir en overraskelse 😉

Fjorårets arrangement ble utsolgt så her gjelder det å være tidlig ute.
Earlybirdpris: 125,- (frem til 25. februar)
Ordinær pris: 200,-
Billetter kan kjøpes her: https://www.ticketmaster.no/event/564589
18-års aldersgrense

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

Dørene åpner 18:00 og det vil være underholdning fra scenen fra 18:30

DNB og Bate presenterer Latter live

DNB & Bate presenterer Latter Live + surprise artist

Latter Live blir ledet av Bård Tufte Johansen som har med seg Dex Carrington, Maria Stavang og Raske Menn med Øyvind Rafto og Anders Hoff. Kvelden avsluttes med en av Norges største artister, som i år er nominert til spellemann. Hvem dette er blir en overraskelse 😉 Pål Magnor Kvammen varmer opp.

Jeff Dunham - Stavanger DNB Arena

Jeff Dunham

Etter å ha turnert i over 60 byer i USA er Jeff Dunham endelig klar til å pakke «vennene» sine i kofferten og ta med ”Passively Aggressive”-turneen til Europa. Den 24. mai tar han turen til DNB Arena, Stavanger

Kurt Nilsen

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Fredag 8. februar 2019 er han tilbake i DNB Arena!