Judas Priest

NY DATO FOR KONSERTEN MED HEAVY METAL-GIGANTENE JUDAS PRIEST!

DNB Arena – 14. juni 2022

Special Guest: BOKASSA

Judas Priest tar turen tilbake til Norge, og denne gangen er det Stavanger som står for tur! Det legendariske og innflytelsesrike bandet legger i 2022 ut på en episk turné. Sett av 14. juni 2022 – dette vil du ikke gå glipp av!

Oppdatering 07.04.21

Judas Priest-konserten i Stavanger 15. juni 2021 vil dessverre ikke gå som planlagt. Hele turneen er nå flyttet et år frem i tid, og ny dato for konserten i Norge er 14. juni 2022. Bokassa er fremdeles med som special guests denne kvelden.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato, så ta vare på disse. Konserten er tidligere flyttet fra 16. juni 2020. Vi takker dere for forståelsen og tålmodigheten, og ser frem til å ønske Judas Priest velkommen til Stavanger og DNB Arena neste år!

Dersom du har spørsmål, kontakt Live Nation her

Statement fra bandet:Unfortunately due to ongoing Covid-19 vaccine issues in Europe we have been advised that our 2021 dates will not be able to take place as planned – all dates have been rescheduled to 2022 as detailed here.”

 Det er få heavy metal-band som har vært like toneangivende som Judas Priest. Gjennom sin over 50 år lange karriere har de hele veiene opprettholdt sin posisjon som en av de største, noe de nok en gang beviste med «FIREPOWER» i 2018, som nådde bandets høyeste albumplassering og ble hyllet av kritikerne. Veteranene har blant annet vunnet Grammy i kategorien ‘Best Metal Performance’, mottatt VH1 Rock Honors og blitt nominert til Rock and Roll Hall of Fame. Nå fortsetter suksessen, og gigantene bygger stadig videre på sin imponerende merittliste.

Vi ser frem til en storslått konsert i DNB Arena neste sommer – dette vil du ikke gå glipp av!

Disney On Ice – Find Your Hero 2022 – arrangementet er avlyst

Familieshowet Disney On Ice - Find Your Hero - arrangementet er avlyst

Bryan Adams til DNB Arena – NY DATO 19. APRIL 2022

Bryan Adams fortsetter å bergta publikum verden over med sine energiske liveopptredener, unike tilstedeværelse, fantastiske vokalprestasjoner og arsenal av hits. 19. april kan du oppleve den kanadiske musikeren i DNB Arena!

a-ha «Hunting High and Low» live – NY DATO 18. mai 2022

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til a-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen til å være større enn noensinne. a-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over.

Judas Priest – NY DATO 14. JUNI 2022

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.