Judas Priest

NY DATO FOR KONSERTEN MED HEAVY METAL-GIGANTENE JUDAS PRIEST!

DNB Arena – 14. juni 2022

Special Guest: BOKASSA

Judas Priest tar turen tilbake til Norge, og denne gangen er det Stavanger som står for tur! Det legendariske og innflytelsesrike bandet legger i 2022 ut på en episk turné. Sett av 14. juni 2022 – dette vil du ikke gå glipp av!

Oppdatering 07.04.21

Judas Priest-konserten i Stavanger 15. juni 2021 vil dessverre ikke gå som planlagt. Hele turneen er nå flyttet et år frem i tid, og ny dato for konserten i Norge er 14. juni 2022. Bokassa er fremdeles med som special guests denne kvelden.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato, så ta vare på disse. Konserten er tidligere flyttet fra 16. juni 2020. Vi takker dere for forståelsen og tålmodigheten, og ser frem til å ønske Judas Priest velkommen til Stavanger og DNB Arena neste år!

Dersom du har spørsmål, kontakt Live Nation her

Statement fra bandet:Unfortunately due to ongoing Covid-19 vaccine issues in Europe we have been advised that our 2021 dates will not be able to take place as planned – all dates have been rescheduled to 2022 as detailed here.”

 Det er få heavy metal-band som har vært like toneangivende som Judas Priest. Gjennom sin over 50 år lange karriere har de hele veiene opprettholdt sin posisjon som en av de største, noe de nok en gang beviste med «FIREPOWER» i 2018, som nådde bandets høyeste albumplassering og ble hyllet av kritikerne. Veteranene har blant annet vunnet Grammy i kategorien ‘Best Metal Performance’, mottatt VH1 Rock Honors og blitt nominert til Rock and Roll Hall of Fame. Nå fortsetter suksessen, og gigantene bygger stadig videre på sin imponerende merittliste.

Vi ser frem til en storslått konsert i DNB Arena neste sommer – dette vil du ikke gå glipp av!