Janove - Det sorte karneval

Janove – Det sorte karneval til DNB Arena – 20. NOVEMBER 2021

Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval».

 

Viktig beskjed til alle dere som venter på Det Sorte Karneval utgivelsen og den tilhørende turnéen!

På grunn av Covid19 og FHI sine restriksjoner og anbefalinger for konsertvirksomhet, blir både album og konserter utsatt ett år, til høsten 2021.

Konserten i DNB Arena blir derfor utsatt til lørdag 20. november 2021.

For dere som allerede har konsertbillett, så gjelder denne også for neste år.

Dette er kjedelige omstendigheter for alle, men bandet og jeg gleder oss nå bare enda mer til neste år! Håper så mange som mulig av dere også blir med.

Dersom du ikke har mulighet til å delta på den nye konserten refunderes billetter via Ticketmaster innen 12. oktober 2020. Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.) refunderes ikke.
Etter refunderingsfristen 12. oktober 2020 er utløpt, vil ikke billettene bli refundert.

Dersom den nye datoen ikke passer, fyll inn kontaktskjema:  https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter refunderingsfristen 12. oktober 2020 er utløpt, vil ikke billettene bli refundert. Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.

Gleder oss til å se dere i DNB Arena lørdag 20. november 2021!

Med vennlig hilsen
Jan Ove m/band

 

Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval».

Albumet kommer høsten 2020, men singelen «Det Sorte Karneval» lanseres allerede 6.september. Samtidig lanseres også avslutningskonserten til «Det Sorte Karneval Tour» som finner sted i DNB ARENA, LØRDAG 20.11.2021. Dette blir hans største solokonsert til dags dato. Resten av turnéen lanseres fortløpende i høst.

Janove er blant landets mest produktive og sjangeroverskridende artister. Foruten sitt Kaizers Orchestra, har han laget musikk til mange teaterstykker, film og musikaler. I sommer vant han den gjeve Heddaprisen «Årets Forestilling» for det stumme teaterstykket «The Mute» (2019) som han utviklet sammen med Christian Eriksen og Stavanger Symfoniorkester.

Janove om «Det Sorte Karneval»:
Etter noen fine år med komponering og utforskning av både nytt band og meg selv som soloartist uten band, samtidig som jeg har jobbet utrolig mye med musikal-og symfonisk-teatermusikk, kjenner jeg meg nå rigget, inspirert og klar for å utvikle et nytt rockealbum. Sammen med bandet har jeg de siste årene dyrket frem et uttrykk og en estetikk som vi brenner for å utvikle og fremføre sammen. Vi er blitt kjent med våre beste sider sammen, spiller låtene inn live i studio og har fokus på sving, timing, dynamikk og luften rundt musikken. Dette er kvaliteter og egenskaper som vanskelig kan utnyttes fult ut før man har gått noen runder sammen. 

«Det Sorte Karneval» blir min mest dynamiske, frie og visuelle plate til nå. 

 

Janove om å spille i DNB Arena:
Herregud. Hva kan jeg si? Jeg har vært der med Kaizers Orchestra og det er kanskje de kuleste konsertopplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Nå drømmer jeg om å oppleve det igjen med ny musikk og nytt band. Det er dritskummelt å lansere en så stor konsert, men på den andre siden garanterer jeg at vi kommer til å holde standarden oppe og levere et killer liveshow. Vi stiller som alltid med en fantastisk lyd- og lysproduksjon, en håndfull visuelle triks fra teaterverden og et supertrimmet band. Det blir nok hovedvekt på låter fra det nye albumet, blandet med det beste fra de gamle. 

It`s showtime! 

Janove

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.

Håndballjentene kommer til Stavanger 27.-30 oktober!

Det er endelig duket for håndballjentenes tradisjonsrike 4-nasjonersturnering, og i år kommer håndballjentene til DNB Arena, Stavanger!

Skambankt – Grand Finale 4. november

Skambankt - Grand Finale! Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken, takker Skambankt for seg. 4. november 2022 går Skambankt på scenen for aller siste gang. Sammen med fansen ønsker bandet nå å legge til rette for tidenes Skambankt-fest hvor det ikke skal spares på noe!

Maria Mena til DNB Arena, lørdag 3. desember 2022

Maria Mena til DNB Arena lørdag 3. desember 2022!  Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby», og siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister.