Disney On Ice - Find Your Hero

Disney On Ice – Find Your Hero – arrangementet er avlyst

DNB Arena 4. – 6. februar 2022

Disney On Ice – Find Your Hero – arrangementet er avlyst

På grunn av de oppdaterte Covid-smitteverntiltakene fra regjeringen, er dessverre alle forestillingene Disney On Ice presenterer Find Your Hero i DNB Arena avlyst.

Ticketmaster kommer til å behandle refusjoner for de avlyste arrangementene.

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no refunderes automatisk eks. serviceavgiften. De som har kjøpt billetter på Oilers kontoret må ta kontakt på post@oilers.no for refusjon.

Disney On Ice beklager skuffelsen og ulempene dette kan medføre. Tusen takk for støtten deres. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til et fremtidig show.

Judas Priest – NY DATO 14. JUNI 2022

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.

Maria Mena til DNB Arena, lørdag 3. desember 2022

Maria Mena til DNB Arena lørdag 3. desember 2022!  Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby», og siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister.