Disney On Ice - Find Your Hero

Disney On Ice – Find Your Hero – arrangementet er avlyst

DNB Arena 4. – 6. februar 2022

Disney On Ice – Find Your Hero – arrangementet er avlyst

På grunn av de oppdaterte Covid-smitteverntiltakene fra regjeringen, er dessverre alle forestillingene Disney On Ice presenterer Find Your Hero i DNB Arena avlyst.

Ticketmaster kommer til å behandle refusjoner for de avlyste arrangementene.

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no refunderes automatisk eks. serviceavgiften. De som har kjøpt billetter på Oilers kontoret må ta kontakt på post@oilers.no for refusjon.

Disney On Ice beklager skuffelsen og ulempene dette kan medføre. Tusen takk for støtten deres. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til et fremtidig show.

Disney On Ice – Find Your Hero 2022 – arrangementet er avlyst

Familieshowet Disney On Ice - Find Your Hero - arrangementet er avlyst

Bryan Adams til DNB Arena – NY DATO 19. APRIL 2022

Bryan Adams fortsetter å bergta publikum verden over med sine energiske liveopptredener, unike tilstedeværelse, fantastiske vokalprestasjoner og arsenal av hits. 19. april kan du oppleve den kanadiske musikeren i DNB Arena!

a-ha «Hunting High and Low» live – NY DATO 18. mai 2022

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til a-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen til å være større enn noensinne. a-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over.

Judas Priest – NY DATO 14. JUNI 2022

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.