CATS - Verdens lengstlevende musikal inntar DNB Arena!

Verdens lengstlevende musikal inntar Stavanger!

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 – 8 oktober 2022.

Andrew Lloyd Webbers suksessfulle musikal med norske Ina Wroldsen i en av hovedrollene.

– en av tidenes mest elskede musikaler, skal spilles på tre norske arenaer i oktober og november 2022. Med kun 5 show i Oslo, 4 i Stavanger og 4 i Trondheim er vi overbevist om at publikum som ønsker billetter må være tidlig ute for å sikre billetter til denne opplevelsen; sier Martin Nielsen i Live Nation.

Billetter går i salg tirsdag 23. november kl. 09.00 via livenation.no & ticketmaster.no

Andrew Lloyd Webbers rekordknusende musikal CATS legger ut på en internasjonal turné til våren 2022, som begynner i Europa etterfulgt av en turné i Kina i 2023.

Basert på T. S. Eliots Old Possum’s Book of Practical Cats, er CATS et av de showene som har spilt lengst på West End og Broadways historie. CATS feirer og markerer sitt 40-årsjubileum i 2021. Cats hadde verdenspremiere på New London Theatre i 1981 hvor det spilte i imponerende 21 rekordår og nesten 9000 forestillinger. Musikalen ble kronet med både Olivier og Evening Standard Awards for Beste Musikal.

Sett av 73 millioner i 40 land, men for første gang i Trondheim og Stavanger.

Siden har CATS blitt presentert i over 40 land, oversatt til 15 språk og blitt sett av over 73 millioner mennesker over hele verden.

Showet gikk på Broadway i atten år, og vant syv Tony-priser, inkludert beste musikal. Både de originale London- og Broadway-rollebesetningene vant Grammy Awards for beste rollebesetningsalbum. Det klassiske Lloyd Webber-partituret inkluderer Memory, som er spilt inn av over 150 artister fra Barbra Streisand og Johnny Mathis til Liberace og Barry Manilow.

CATS returnerte til Londons West End i desember 2014 og gjenforente det originale kreative teamet, regissør Trevor Nunn, assisterende regissør og koreograf Gillian Lynne, designer John Napier og komponist Andrew Lloyd Webber.

Den internasjonale turneen av Cameron Mackintosh og The Really Useful Theatre-produksjonen av CATS er presentert av Live Nation, Trondheim Stage og Stavanger Artistbyrå med David Ian for Crossroads Live.

Judas Priest – NY DATO 14. JUNI 2022

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

CATS – 6 – 8 oktober 2022

Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille i DNB Arena 6 - 8 oktober 2022.

Maria Mena til DNB Arena, lørdag 3. desember 2022

Maria Mena til DNB Arena lørdag 3. desember 2022!  Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby», og siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister.