a-ha

a-ha «Hunting High and Low» live – NY DATO 26. APRIL 2021

35-årsjubileet til tidenes norske pop-suksess utvides til verdensturné, samtidig som «Take on Me» passerer én milliard avspillinger på YouTube.

a-ha KONSERT DNB ARENA – VIKTIG INFORMASJON TIL BILLETTKJØPERE

Vi må dessverre informere om at a-ha konserten i DNB Arena i Stavanger 24. november 2020 ikke vil gå som planlagt, men flyttes til 26. april 2021.

Sikkerhet og helse for besøkende, ansatte og artister er vår høyeste prioritet. Hele turneen er nå flyttet i påvente av en bedring i smittesituasjonen for COVID-19. Ny dato for konserten i DNB Arena i Stavanger er 26. april 2021.

Kjøpte billetter til tidligere annonserte dato gjelder til ny konsert.

Dersom du ikke har mulighet til å delta på den nye konserten refunderes billetter via Ticketmaster innen 30. september 2020. Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.) refunderes ikke.
Etter refunderingsfristen 30. september 2020 er utløpt, vil ikke billettene bli refundert.

Dersom den nye datoen ikke passer, fyll inn kontaktskjema:
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter refunderingsfristen 30 september 2020 er utløpt, vil ikke billettene bli refundert. Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.

Takk for din forståelse og tålmodighet. Vi ser frem til å ønske a-ha velkommen tilbake til Stavanger i
2021.

a-ha «HUNTING HIGH AND LOW» LIVE

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til a-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen til å være større enn noensinne. a-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over.

«Hunting High and Low Live» er, etter sterkt trykk fra publikum, utvidet til å bli en global reise, med stoppesteder i alle verdensdeler. Også bandets norske turnéliste er nå forlenget, med konserter i Nordlandshallen, Trondheim Spektrum, Oslo Spektrum og DNB Arena i Stavanger på planen.

Anført av singelen «Take on Me», som gikk til topps på Billboard-listen den 19. oktober i 1985, solgte «Hunting High and Low» over tolv millioner eksemplarer på verdensbasis. Singelens ikoniske video ble belønnet med åtte MTV-priser samme året, og har vært med å sikre dens langlivede popularitet. Låten finnes i talløse versjoner av andre artister, og har de siste årene skutt ny fart på strømmetjenester og som lydspor i både filmer og tv-serier. Nettstedet Quartzy kalte nylig «Take on Me» «en av de største sangene i 2018.»

Som kun én av fire låter fra forrige årtusen har «Take on Me» nå passert én milliard avspillinger på YouTube, i eksklusivt selskap med «November Rain» av Guns N’ Roses, «Smells Like Teen Spirit» av Nirvana og Queens «Bohemian Rhapsody». Og med 480 000 daglige visninger ser det ikke ut til at bandets popularitet stopper der.

«Hunting High and Low Live» er en konsertserie der Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy vender tilbake til albumet som definerte a-ha, og som gjorde dem til verdensstjerner med plass i populær-musikkens historiebøker. I tillegg til å fremføre de ti pop-klassikerne på albumet i rekkefølge vil bandet også spille et nøye utvalg fra resten av bandets enestående låtkatalog

Billettsalget starter 18. oktober 09.00 på Ticketmaster.no.

Bryan Adams til DNB Arena – NY DATO 20. APRIL 2021

Bryan Adams fortsetter å bergta publikum verden over med sine energiske liveopptredener, unike tilstedeværelse, fantastiske vokalprestasjoner og arsenal av hits. 11. mars kan du oppleve den kanadiske musikeren i DNB Arena!

a-ha «Hunting High and Low» live – NY DATO 26. APRIL 2021

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til a-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen til å være større enn noensinne. a-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over.

Judas Priest – NY DATO 15. JUNI 2021

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

Janove – Det sorte karneval – NY DATO 20. NOVEMBER 2021

Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval».