a-ha

a-ha «Hunting High and Low» live – NY DATO 18. MAI 2022

35-årsjubileet til tidenes norske pop-suksess utvides til verdensturné, samtidig som «Take on Me» passerer én milliard avspillinger på YouTube.

a-ha KONSERT DNB ARENA – VIKTIG INFORMASJON TIL BILLETTKJØPERE

Vi må dessverre informere om at a-ha konserten i DNB Arena i Stavanger 26. april 2021 ikke vil gå som planlagt, men flyttes til 18. mai 2022.

Sikkerhet og helse for besøkende, ansatte og artister er vår høyeste prioritet. Hele turneen er nå flyttet i påvente av en bedring i smittesituasjonen for COVID-19. Ny dato for konserten i DNB Arena i Stavanger er 18. mai 2022.

Kjøpte billetter til tidligere annonserte dato gjelder til ny konsert.
Dersom den nye datoen ikke passer, fyll inn kontaktskjema:
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter refunderingsfristen som er satt til 19 april 2021 er utløpt, vil ikke billettene bli refundert. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.

Takk for din forståelse og tålmodighet. Vi ser frem til å ønske a-ha velkommen tilbake til Stavanger i 2022.

a-ha «HUNTING HIGH AND LOW» LIVE

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til a-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen til å være større enn noensinne. a-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over.

«Hunting High and Low Live» er, etter sterkt trykk fra publikum, utvidet til å bli en global reise, med stoppesteder i alle verdensdeler. Også bandets norske turnéliste er nå forlenget, med konserter i Nordlandshallen, Trondheim Spektrum, Oslo Spektrum og DNB Arena i Stavanger på planen.

Anført av singelen «Take on Me», som gikk til topps på Billboard-listen den 19. oktober i 1985, solgte «Hunting High and Low» over tolv millioner eksemplarer på verdensbasis. Singelens ikoniske video ble belønnet med åtte MTV-priser samme året, og har vært med å sikre dens langlivede popularitet. Låten finnes i talløse versjoner av andre artister, og har de siste årene skutt ny fart på strømmetjenester og som lydspor i både filmer og tv-serier. Nettstedet Quartzy kalte nylig «Take on Me» «en av de største sangene i 2018.»

Som kun én av fire låter fra forrige årtusen har «Take on Me» nå passert én milliard avspillinger på YouTube, i eksklusivt selskap med «November Rain» av Guns N’ Roses, «Smells Like Teen Spirit» av Nirvana og Queens «Bohemian Rhapsody». Og med 480 000 daglige visninger ser det ikke ut til at bandets popularitet stopper der.

«Hunting High and Low Live» er en konsertserie der Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy vender tilbake til albumet som definerte a-ha, og som gjorde dem til verdensstjerner med plass i populær-musikkens historiebøker. I tillegg til å fremføre de ti pop-klassikerne på albumet i rekkefølge vil bandet også spille et nøye utvalg fra resten av bandets enestående låtkatalog

Billettsalget starter 18. oktober 09.00 på Ticketmaster.no.