Dr. Jordan Peterson

Dr. Jordan Peterson kommer til Stavanger!

Den kanadiske bestselgerforfatteren, mediekommentatoren og psykoligiprofessoren kommer til Stavanger, til DNB Arena den 20.oktober 2023, og lover å levere tankevekkende innsikt i viktige samfunnsspørsmål. 

«Compare yourself to who you were yesterday, not to who someone else is today» – Dr. Jordan B. Peterson

Dr. Peterson har høstet stor anerkjennelse for sine kontroversielle perspektiver på temaer som individualisme, politisk korrekthet og personlig vekst. Han er en respektert psykologiprofessor og bestselgende forfatter, og hans arbeid har fengslet publikum over hele verden og stimulert til engasjerende diskusjoner og debatter.

Sammen med sine studenter og kolleger ved Harvard og University of Toronto har Peterson publisert over hundre vitenskapelige artikler som har endret den moderne forståelsen av personlighet, og boken Maps of Meaning: The Architecture of Belief revolusjonerte religionspsykologien.

Hans bok 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos ble utgitt i 2018 og har solgt i over 4 millioner eksemplarer internasjonalt. Oppfølgeren, Beyond Order: 12 More Rules for Life, ble utgitt 2. mars 2021.

Jordan B. Peterson har solgt ut arenaer og hjulpet mennesker over hele verden. Han har en fantastisk innsikt og en unik evne til å kommunisere med sitt publikum. Se det selv på DNB Arena, fredag 20. Oktober. Billettsalget starter 1.september kl.09:00 på Ticketmaster.no.