Idrettsgallaen 2019

5. januar arrangeres Idrettsgallaen 2019 i DNB Arena

For første gang i historien skal Idrettsgallaen arrangeres i Stavanger. Nå kan du sikre deg billetter til denne spektakulære kvelden hvor hele idrettsNorge skal hylles.

For første gang i historien skal Idrettsgallaen arrangeres i Stavanger. Vi gleder oss til 5. januar og nok en festkveld i DNB Arena.

En hel nasjon opplever stolthet og glede når våre beste utøvere viser verden hva de kan prestere. Idrettsgallaen er idrettens festaften og det norske folks mulighet til å hylle heltene som ofrer alt for å gi oss uforglemmelige øyeblikk.

Hvert år starter idretts-Norge med Idrettsgallaen for å anerkjenne utøvere, lag, trenere og én ildsjel som året før gjorde en ekstraordinær innsats. Idrettsgallaen med sitt forrykende kulturshow og sine prisutdelinger blir sendt direkte på NRK.

Billettene legges ut for salg 19. oktober klokken 12.00

Dato: 5. januar 2019
Sted: DNB Arena
Dørene åpner: kl. 18.30

Håndballjentenes VM-oppkjøring

Det er igjen duket for Håndballjentenes tradisjonsrike 4-nasjonersturnering, og denne gangen kommer de til DNB Arena.

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. 27. november 2019 er han tilbake i DNB Arena!

Kurt Nilsen synger julen inn

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.