Håndballjentenes VM-oppkjøring

Håndballjentenes VM-oppkjøring i DNB Arena 

Det er igjen duket for Håndballjentenes tradisjonsrike 4-nasjonersturnering, og denne gangen kommer de til DNB Arena.

Dette er Håndballjentenes faste oppkjøring før mesterskapet i desember, og det blir som vanlig topp internasjonal motstand med tre gjestende håndballnasjoner. Denne gangen møter vi Argentina, Brasil og Japan, og det blir spennende kamper torsdag, fredag og søndag. Bli med å hei jentene frem til VM i Japan!

Kampoppsett:
Torsdag 26. september:
– Klokken 16.55 – Dørene åpner
– Klokken 18.25 – Norge – Argentina
– Klokken 20.45 – Brasil – Japan

Fredag 27. september:
– Klokken 16.55 – Dørene åpner
– Klokken 18.25: Norge – Brasil
– Klokken 20.45: Japan – Argentina

Søndag 29. september:
– Klokken 14.30 – Dørene åpner
– Klokken 16.00 – Argentina – Brasil
– Klokken 18.25 – Norge – Japan

Disney on Ice – Magical Ice Festival

Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! Disney on Ice kommer nok en gang tilbake til DNB Arena.

Bryan Adams til DNB Arena

Bryan Adams fortsetter å bergta publikum verden over med sine energiske liveopptredener, unike tilstedeværelse, fantastiske vokalprestasjoner og arsenal av hits. 11. mars kan du oppleve den kanadiske musikeren i DNB Arena!

Judas Priest – 50 Heavy Metal Years

Det legendariske og innflytelsesrike bandet er klare for å feire sin fartstid i rampelyset, og legger i 2020 ut på en episk 50-årsjubileumsturné. Sett av 16. juni – dette vil du ikke gå glipp av!

Janove – Det sorte karneval

Etter en tid alene på pianoet hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera i 2018/2019, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band som har fått tittelsporet «Det Sorte Karneval».