Blue Planet II - Live in Concert

Den spektakulære BBC-serien Blue Planet II kommer til Stavanger 20. februar 2019!

Bli med på en magisk reise gjennom verdenshavene, og få perspektiver som ingen tidligere har sett.

70 prosent av jordoverflaten er dekket av vann, men til tross for dette har baksiden av månen blitt mer undersøkt og forsket på enn havene våre. Den nye BBC-serien Blue Planet ll har bragt dette fascinerende og mystiske habitatet mye nærmere oss – og igjen setter de en helt ny standard for naturdokumentarer.
Bli med dem ned i dypet, langs kysten og fascinerende uoppdagede undervannsverdener.

De mest spektakulære scenene fra den prisvinnende BBC-serien Blue Planet II, i 4K Ultra HD på en gigantisk LED-skjerm – akkompagnert live av Praha Filharmoniske Orkester.
Musikk av Oscar-vinner Hans Zimmer, Jacob Shea og David Fleming fra
Bleeding Fingers Music.
Arrangør er FKP Scorpio og link til eventet på Facebook finner du her.

Dørene åpner klokken 18.00.
Showstart klokken 19.30.

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

BILLETTPRISER
Ordinære sitteplasser gulv: 700,- inkl. MVA eks. billettavgift
Ordinære sitteplasser tribune: 600,- inkl. MVA eks. billettavgift

LEGENDEN
Det er også mulig å booke bord i «Legenden». Vi har fire- og seksmannsbord. Man spiser da i forkant av konserten, og sitter i restauranten for å se arrangementet.

Pris pr. person er 1215,- inkl. MVA og billettavgift. Prisen inkluderer billett og bespisning i restauranten.

Stavangerkameratene

Stavangerkameratene klar for DNB Arena!

2. juni 2017 ga Stavangerkameratene ut debutalbumet "Stavangerkameratene" og har siden da blitt tildelt gulltrofé for dette albumet for mer enn 18 millioner streams og platinumtrofé for singelen ”Bare så du vett det”. Siden våren 2017 har Stavangerkameratene turnert i hele Norge og i juni samme år var de oppvarmingsband for Mods på deres to konserter på Viking Stadion.

D.D.E. kommer endelig til DNB Arena

Finn fram skinnvesten og la barten gro! D.D.E kommer endelig til Stavanger! Opplev allsang til Rompa mi, tårer til Vinsjan på kaia og bærmagen til Bjarne Brøndbo 30. november når vi inviterer til TRØNDERFÆST i DNB Arena!

Kurt Nilsen

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange.

The Wonderful World of Disney on Ice

Underholdning for både gutter og jenter, voksne og barn. Herlige historier som skaper gode varige minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr når familieshowet på is med The Wonderful World of Disney On Ice kommer til DNB Arena 1. til 3. februar.

michael mcintyre dnb arena Stavanger

Michael McIntyre’s Big World Tour

Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne. Fredag 8. februar 2019 er han tilbake i DNB Arena!

Blue Planet II – Live in Concert

De mest spektakulære scenene fra den prisvinnende BBC-serien Blue Planet II, i 4K Ultra HD på en gigantisk LED-skjerm – 20. februar i DNB Arena!

Highasakite 16. mars i DNB Arena

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, annonserer et av landets mest populære liveacts nå at de er klare for å legge ut på veien igjen.