DNB Arena DNB Arena DNB Arena DNB Arena DNB Arena

DNB Arena

Legenden - DNB Arenas egen restaurant!

Restaurant Legenden i DNB Arena serverer lunsjbuffet alle hverdager fra 11.00 til 13.00. Spis så mye du vil for kun kr.198. Restauranten fungerer etter drop-in prinnsippet. Det er med andre ord ikke nødvendig å forhåndsbestille

     wilberg nov 07 035.jpg willberg4072.jpg

Vi har valgt å kalle restauranten i DNB Arena LEGENDEN, i respekt for to av våre tidligere spillere. #7 Jari Kesti og #22 Tomi Suoniemi var markante og toneangivende i de første årene av klubbens historie. Begge spilleres draktnummer er fredet for all tid.

LEGENDEN driftes av vår dyktige samarbeidspartner Wilberg.

wilberg3013.jpg

wilberg nov 07 042.jpg

På kamper med Oilers kan gjester bestille middagsbuffet inklusive kampbillett.

Reservasjon for mat/kamp gjøres via billettservice.no.  Publikum velger selv hvilket av bordene i restauranten de ønsker å sitte på. Reservasjonenene gjelder for 4-manns bord, og prisen er kr.490,-/person ( pluss billettavgift ), kampbillett inklurdert. Restauranten er en integrert del av tribunekroppen i DNB Arena. Fra restauranten får vårt publikum med andre ord ta del i stemningen på kamp.

Det er også mulig for våre sesongkortinnehavere å oppgradere sin billett til også å inkludere middagsbuffet. Ønsker du dette tar du kontakt med karen@oilers.no.

Vi kan også ta imot større grupper til middag/kamp. Ta kontakt med karen@oilers.no for informasjon, priser og tilgjengelighet om du ønsker dette.

Vi har gode parkeringsmuligheter i det underjordiske parkeringsannlegget foran inngangspartiet til DNB Arena!

 

 

 

EVENTSKALENDER

SETEKART - Finn ditt sete

HVOR FINNER DU OSS?


opp