DNB Arena DNB Arena DNB Arena DNB Arena DNB Arena

DNB Arena

DNB Arena

DNB Arena ble offisielt åpnet med Get-liga kampen mellom Oilers og Vålerenga 6. oktober 2012. Til daglig er arenaen hjemmebane for Stavanger Oilers om arbeidsplass for tilsatte i Stavanger Oilers AS og Stavanger Oilers Invest. Arenaen huser også kamp- og treningsaktiviteter til flere av byens aldersbestemte hockeylag. 

dsc_4880.jpg

DNB Arena sett fra fra nordsiden, med fasade mot Madlaveien. Publikums inngangsparti på den venstre kortsiden.

dsc_4827.jpg

Oversikt over arena. Publikumskapasitet på hockeykamper er 4400. På konserter kan DNB Arena ta imot i underkant av 6000 tilskuere.

dsc_4822.jpg

Restaurant Legenden i arenaens tredje etasje kan ta imot 200 gjester. På hverdager serveres lunchbuffet, mens publikum på kampdager kan nyte middagsbuffet og prima utsikt til kampen fra restaurantbordet.

dsc_4854.jpg

Arenaens mingleområde for sponsorer og VIP-gjester lyder det klingende navnet Bankplassen. Utenom kamper er Bankplassen med sine 560 m2 velegnet til interne og eksterne selskapsarrangementer.

dsc_4843.jpg

DNB Arena huser 36 losjer med plass til mellom 10 og 18 gjester. Losjene ligger i tilknytning til tribunen i arenaens VIP-område i tredje etasje. Brukerne disponerer egne seter i arenaen foran losjen.

dsc_4802.jpg

dsc_4859.jpg

Østerhusrommet (øverst) og SFF-rommet er arenaens møte- og konferanserom, tilpasset ulike behov for bruk og størrelse.

 

 

 

 

 

 

EVENTSKALENDER

SETEKART - Finn ditt sete

HVOR FINNER DU OSS?


opp